Víkendové golfové balíčky

Couple playing golf
Neomezený golf, luxusní ubytování, víkendová pohoda… Nechte se zlákat víkendovým golfem v Golfresortu Monachus. Poznejte golfový resort top kvality s výborně připraveným 18jamkovým hřištěm Mnich a profesionálním zázemím Golfresortu Haugschlag.

od 5 095 Kč/os.

Počet nocí: 2

Golf
Golfresort Haugschlag se nachází v malebné krajině regionu Waldviertel kousek za hranicemi Jižních Čech. O vysoké kvalitě obou hřišť resortu Haugschlag svědčí i skutečnost, že už několikrát hostila podniky Austrian Open PGA European Tour, byla opakovaně zvolena „Golfovým hřištěm roku“ a nesou vyznamenání „Leading Golfcourses Austria“. Golfresort Monachus dnes patří k nejvyhledávanějším v České republice. Hřiště je dokonale přizpůsobené místní krajině a právě příroda nadělila tomuto místu nezapomenutelnou atmosféru.

od 4 695 Kč/os.

Počet nocí: 2

Golfer puts the golf ball on a tee
Výhodná nabídka na golfový pobyt pro dva na 1–2 dvě noci na 9jamkovém hřišti v regionu Waldviertel-Bohemia se slevou až 20 %. Golfový region Waldviertel-Bohemia skrývá mezi svými poklady tu nejrozmanitější nabídku: od začátečnického klubu až po šampionské hřiště, hranice-překračujícího golfu s možností ubytování v luxusním penzionu Mnich***.

od 10 695 Kč/2 os.

Počet nocí: 2