Golf pro děti a juniory

Pro trénink je samozřejmostí nekonečná trpělivost a pochopení nálad těch nejmenších golfových šampionů. Základem je v dětech vzbudit zájem, a tím zároveň i soutěživost, která přichází s rukou v ruce s prvními golfovými dovednostmi.

Golf – Personal Training. Golf Instructor Teaching Young Boy How to Play Golf.
3 noci v luxusním pokoji s rodiči, 300 min s trenérem (neomezená hra na hřišti), možnost zapůjčení vybavení, snídaňové buffet. Rodiče mohou využít našich golfových balíčků nebo slevového greenfee penzionu Mnich. Tento balíček je možné také darovat s otevřeným termínem platnosti i pro novou sezónu. 300min základní skupinový trénink je určený dětem, které nemají s golfem žádnou, nebo jen minimální zkušenost. Trénuje se ve skupině, se standardním vybavením, které lze zapůjčit. Obsahem golfového kurzu je kombinace golfové přípravy a dalších pohybových aktivit, golfová pravidla a etiketa.

3 990 Kč/os.

Počet nocí: 2

Joy of great game. Excited young man picking up his son while standing on the golf course
4 noci v luxusním pokoji s rodiči, 400 min s trenérem (neomezená hra na hřišti), možnost zapůjčení vybavení, snídaňové buffet. Rodiče mohou využít našich golfových balíčků nebo slevového greenfee penzionu Mnich. Tento golfový kurz je možné také darovat s otevřeným termínem platnosti i pro novou sezónu. Kurz golfu je určen pro děti s pokročilými golfovými zkušenostmi a zaměřuje se na pokročilý trénink švihové techniky, různých herních variant, strategie a psychologie golfové hry.

5 990 Kč/os.

Počet nocí: 2

Learning Golf. Boy practicing putting with instructor
3 noci v luxusním pokoji s rodiči, 300 min s trenérem (neomezená hra na hřišti), možnost zapůjčení vybavení, snídaňové buffet. Rodiče mohou využít našich golfových balíčků nebo slevového greenfee penzionu Mnich. Golfový kurz je možné také darovat s otevřeným termínem platnosti i pro novou sezónu. Základní trénink je určený dětem s minimální golfovou zkušeností. Trénuje se ve skupině, se standardním vybavením (lze zapůjčit). Výcvik je zaměřen na kombinaci golfové přípravy a dalších pohybových aktivit, golfová pravidla a etiketu. Golfový kurz je zakončený zkouškou HCP 54.

4 990 Kč/os.

Počet nocí: 2