Akční tenisové kurzy

Young couple on tennis court. Two tennis players are walking around the court and talking
32% sleva – ušetříte 930 Kč! Tenisový a relaxační pobyt za skvělou cenu v jižních Čechách. Balíček zahrnuje volnou hru na venkovních dvorcích, tenisový trénink pod dohledem profesionálních trenérů, ubytování v komfortních pokojích penzionu Mnich, ZDARMA Grill Büffet a WiFi. Trénink probíhá v malých skupinách, nápoje během tréninku jsou zdarma. Prostředí penzionu vybízí k dalším aktivitám, např. golf, jízda na kole, výlety do okolí.

od 2 890 Kč/os.

Počet nocí: 2-3

Tennis Player holding tennis balls.
28% sleva – ušetříte 550 Kč! Přemýšleli jste už někdy nad aktivním odpočinkem během volných dnů a svátků? Jestli ano, máme pro Vás tu nejlepší nabídku, jak strávit „krátkou dovolenou“. Dopřejte si sportovní aktivitu, oddech a relax! Prvotřídní tenisový trénink, garantovaná volná hra, velká nabídka aktivit a vynikající cena, trvalá záruka haly, přizpůsobení velikosti tenisového kurzu a hodin počtu a vyspělosti účastníků, v době tréninku nápoje zdarma, trénink probíhá v malých (max. 4 osoby), variabilita – přizpůsobíme se Vašim požadavkům.

od 1 980 Kč/os.

Počet nocí: 2

Cheerful adorable preteen boy in sportswear with tennis racket
35% sleva – ušetříte 660 Kč! Tenisový kurz pro začátečníky se slevou, využijte právě teď! Ubytování v komfortních pokojích s WiFi, bohaté snídaně formou švédských stolů, Grill Büffet ZDARMA. Trénink probíhá v malých skupinách (max. 4 osoby), nápoje v době tréninku jsou zdarma. Tenisové rakety Vám rádi zapůjčíme. Kromě tenisu máte možnost dalších volnočasových aktivit v okolí našeho penzionu – golf, jízda na kole, turistika…

od 1 890 Kč/os.

Počet nocí: 2-3

Tennis player at the court takes a ball from a basket
25% sleva – ušetříte 570 Kč! Luxusní tenisový pobyt pro 1–2 osoby na 3 dny za fantastických 2 280 Kč! 4 hodiny tenisu s pro-trenérem, wellness, grilování a turnaj v ceně! Odreagování v jižních Čechách s ubytováním v 3*** penzionu Mnich.

od 2 280 Kč/os.

Počet nocí: 2